152x152 logoCLIA_2016_EP_Mem2ber_Logos_GOLD

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου
Θέμα: Χρυσό  Μέλος του προγράμματος συνεργατών της CLIA  η Ένωση Λεμβουχων Σαντορίνης

Με ανακοίνωσή της η CLIA (Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας), αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας και την ιστορία της, καλωσορίζει  την Ένωση Λεμβουχων Σαντορίνης σαν Χρυσό Μέλος  στην επαγγελματική οικογένεια των συνεργατών και υποστηρικτών της διεθνούς βιομηχανίας της κρουαζιέρας.

Με την ιδιότητα του Χρυσού Μέλους της CLIA θα συμμετέχει επίσημα η Ένωση Λεμβουχων Σαντορίνης σε όλες τις θεματικές συναντήσεις εργασίας με τα κορυφαία στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Η Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης διαθέτει μεγάλη εμπειρία και σημαντικό έργο από την συμμετοχή της στον Παγκόσμιο  και Ευρωπαϊκό Οργανισμό Λεμβουχων και με την συμμετοχή της αυτή στοχεύει στην ακόμη καλύτερη συνεργασία με τις εταιρίες κρουαζιέρας, στον εμπλουτισμό και την ποιοτική αναβάθμιση  των  παρεχόμενων υπηρεσιών, στην πλήρη εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών, κλπ.

Με αφορμή το ανωτέρω γεγονός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης κύριος Γεράσιμος Κανακάρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ‘Θεωρείται τιμή για την Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης η συμμετοχή στο προγράμματα συνεργατών της CLIA και αναγνώριση, τόσο του μεγάλου επενδυτικού προγράμματος για την ανανέωση του στόλου των σκαφών μας, όσο και για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην περιοχή μας. Είναι όμως αδιαμφισβήτητα τιμή και για τον προορισμό κρουαζιέρας της Σαντορίνης, την κορωνίδα της κρουαζιέρας στην Ελλάδα που χωρίς τις απαραίτητες λιμενικές υποδομές υποδέχεται επισκεπτες από όλο τον κόσμο για να γευθούν τις μοναδικότητες του τόπου μας. Είμαι βέβαιος ότι από την συμμετοχή μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων των εταιρειών κρουαζιέρας θα βοηθήσουμε πιο ολοκληρωμένα στην ισόρροπη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της Σαντορίνης και της ευρύτερης περιοχής’.

(CLIA: Cruise Lines International Association)

Press Release

Subject: Boatmen Union of Santorini announced as Gold Member of CLIA’s Executive Partners Program

Boatmen Union of Santorini is a proud Gold Executive Partner of Cruise Lines International Association (CLIA). On the occasion to of this announcement, Mr. Gerasimos Kanakaris stated the following: “The Boatmen Union of Santorini join together in unity with the CLIA Port & Destination Community and look forward to a strong and beneficial relationship with CLIA and the Cruise Industry.”